Gebruikt de EcO bluetooth of wifi?

Verbind uw EcO met uw mobiele app.

Jonathan avatar
Geschreven door Jonathan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe verbind ik EcO met mijn smartphone?

De EcO-zwembadassistent maakt verbinding met uw smartphone via BLE (Bluetooth Low Energy). De BLE-technologie is veel minder energie-intensief dan wifi en betrouwbaarder dan Sigfox, waardoor uw EcO 2 jaar kan werken zonder op te laden.

Kan ik het verbindingsbereik uitbreiden?

Wilt u toegang tot uw EcO-analyses vanaf kantoor, uw vakantieplek of overal ter wereld? Gebruik vanaf vandaag het iopool Bluetooth / WiFi-relais. Dankzij dit relais dat als accessoire wordt aangeboden, hoeft u niet meer in de buurt van het zwembad te zijn om altijd up-to-date analyses te hebben.

Meer weten over het iopool Bluetooth / WiFi relais?