Over Eco
Bluetooth - Hoe ver moet ik van mijn assistent zijn om mijn gegevens te raadplegen?
Bluetooth - Hoe ver moet ik van mijn assistent zijn om mijn gegevens te raadplegen?

Ontdek het bereik van de EcO-sonde en hoe u deze indien nodig kunt vergroten

Jonathan avatar
Geschreven door Jonathan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat is het bereik van de EcO-sonde?

De EcO is een sonde die is verbonden via Bluetooth. Het heeft dus een bereik beperkt tot 50 meter in de open lucht. Elk obstakel tussen uw sonde en uw smartphone / tablet kan deze afstand verkleinen (voorbeelden: de afdekking van het zwembad, muren en ramen enz.).

Kan ik deze scope uitbreiden?

Als u op grotere afstand toegang wilt tot uw gegevens, kunt u in onze winkel een Bluetooth / WiFi-relais kopen. Meer informatie over het Bluetooth / WiFi-relais van iopool in dit artikel.