Ik heb een fout gemaakt in een van de configuratieinstellingen van mijn zwembad, wat moet ik doen?
Ik heb een fout gemaakt in een van de configuratieinstellingen van mijn zwembad, wat moet ik doen?

Lees hoe u de configuratie van uw zwembad wijzigt in de iopool-applicatie

Jonathan avatar
Geschreven door Jonathan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ik heb een fout gemaakt bij het configureren van mijn pool in de iopool-applicatie, is het een serieuze dokter?

Heeft u een fout gemaakt in de afmetingen van uw zwembad? Wil je zijn naam veranderen? Geen paniek, u hoeft geen nieuwe pool aan te maken in de app! 🙂

U kunt de parameters van uw zwembad op elk moment wijzigen:

1. Toegang tot het menu "Zwembad";

2. Klik op "Zwembadconfiguratie";

3. Druk onder de naam van uw zwembad op "Zwembadconfiguratie".

U kunt dan alle configuratieinstellingen van uw zwembad wijzigen.