Mijn EcO maakt niet langer verbinding

Ontvangt u geen metingen meer van uw EcO?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

⚠️ Om nieuwe analyses van uw zwembadwater te ontvangen, moet u altijd: verbonden zijn met internet (wifi of 4g mobiele data) en uw Bluetooth-verbinding alsook de geolocatie van uw smartphone activeren.

Wat te doen als de verbinding met EcO niet meer werkt?

Wanneer u uw EcO en de iopool applicatie een beetje heeft gebruikt ontvangt u geen analyses meer? Zelfs in de buurt van uw zwembad stuurt EcO u niet langer de parameters van uw water?

Hier zijn enkele gebruikelijke controles die u moet uitvoeren voordat u contact opneemt met ons technische team :

• "Piept" uw EcO als u deze ondersteboven draait? Dit betekent dat het stand-by staat. Om deze op uw zwembad aan te sluiten gaat u naar Zwembadconfiguratie> sluit een EcO opnieuw aan en volgt u de verschillende stappen.

• Uw EcO "piept" niet als u deze omdraait? Het is omdat het zich in de analysemodus bevindt en correct is verbonden met uw app. De EcO omdraaien of proberen om "een EcO opnieuw aan te sluiten" is dan NIET NODIG. Controleer in plaats daarvan de verschillende connectiviteitsinstellingen van uw smartphone / tablet:

1. De internetverbinding is actief. Het maakt communicatie mogelijk tussen uw telefoon en onze servers / aanbevelingsengine.;

2. De Bluetooth-verbinding is actief. Het maakt een dialoog mogelijk tussen EcO en een smartphone-analysator.;

3. De activering van geolocatie is actief. Het is vereist voor Android-besturingssystemen bij gebruik van BLE-apparatuur (Bluetooth Low Energy), zoals EcO-analyse.

Nadat de verbindingsinstellingen zijn geverifieerd, sluit u uw app volledig en opent u deze vervolgens opnieuw.

Controleer ten slotte of de dop van uw EcO zich in de analysepositie bevindt zoals weergegeven in deze animatie voordat u deze in het zwembad / de spa plaatst.

Gif dat laat zien hoe de EcO-dop in analysemodus moet worden geplaatst

Uw verbindingsinstellingen zijn correct en de stekker is correct gepositioneerd zoals in de animatie, maar het probleem blijft bestaan? Neem contact op met ondersteuning via de app of website.