Verbindingsproblemen met Huawei-smartphones

Als u Bluetooth-verbindingsproblemen heeft tussen uw Huawei-smartphone en uw EcO-sonde

Jonathan avatar
Geschreven door Jonathan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Verbindingsproblemen met Huawei oplossen

Als de Bluetooth-verbinding tussen uw Huawei-smartphone en uw EcO slecht is kan het zijn dat u geen nieuwe analyses van uw zwembadwater krijgt. Het kan nodig zijn om de instellingen voor het starten van applicaties op de telefoon aan te passen en de iopool-applicatie op de achtergrond te laten draaien.

Houd er rekening mee dat deze stappen kunnen variëren voor verschillende telefoonmodellen.

Raadpleeg de handleiding van uw telefoon voor specifieke instructies. De volgende stappen zijn bedoeld als algemene richtlijn:

1. Veeg naar beneden vanaf de bovenkant van het startscherm;

2. Selecteer het aanpassingspictogram (klein tandwiel);

3. Selecteer "Batterij";

4. Selecteer "Applicatie starten";

5. Kies de iopool-app;

6. Zorg ervoor dat de functies voor "Automatisch starten" en "Uitvoeren op de achtergrond" zijn geactiveerd;

7. Zorg ervoor dat de app "Handmatig wordt beheerd".

Screenshot van Huawei smartphones instellingen in geval van verbindingsprobleem met de iopool applicatie