Configuratie van het iopool WiFi-relais

Hoe verbind ik mijn iopool Bluetooth / WiFi-relais?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De aansluiting voor uw WiFi-relais kiezen

Kies allereerst een stopcontact dat verstandig is gepositioneerd in het Bluetooth-veld van uw EcO. Hoe dichter het relais bij het zwembad is, hoe beter de verbinding zal zijn. Kies een stopcontact dat zich binnen 15 meter van het zwembad bevindt. Controleer ook op uw smartphone of u het wifi-signaal van je huis ontvangt op de plek van het stopcontact. Liever een stopcontact beschut tegen regen en ander slecht weer.

Sluit het wifi-relais aan

Zodra het relais is aangesloten, gaat een "on/off" LED branden.

1. Controleer of Bluetooth, internet en geolocatie zijn ingeschakeld;

2. Open de iopool-app;

3. Ga naar het menu Mijn zwembad / mijn spa en klik vervolgens op "Relais" en vervolgens op "Een relais koppelen";

4. Zodra het relais is gedetecteerd, zal de LED met de naam "BLE" gaan branden, en geeft uw telefoon de beschikbare wifi-netwerken weer;

5. Kies je wifi-netwerk en voer het netwerkwachtwoord in;

6. Succes! Het relais is goed verbonden met uw zwembad en alle LED's branden.

Als u het bericht "Relais succesvol aangesloten" niet ziet, neem dan contact op met support.

Als een van de indicatorlampjes nog steeds knippert, betekent dit dat uw relais niet kan worden aangesloten. Neem contact op met support.

Configuratiescherm Iopool-relais 1
Configuratiescherm Iopool-relais 2
Configuratiescherm Iopool-relais 3
Configuratiescherm Iopool-relais 4
Configuratiescherm Iopool-relais 5