Hoe verwijder ik een zwembad in de iopool-app?

Heeft u per ongeluk een zwembad aangemaakt? U kunt het heel gemakkelijk verwijderen uit uw app.

Jonathan avatar
Geschreven door Jonathan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

⚠️ Let op, het is alleen mogelijk om een ​​zwembad of spa te verwijderen als er geen pack of EcO aan is gekoppeld. U kunt een actieve pool niet verwijderen.

Hoe te doen?

Heeft u een extra zwembad of spa aangemaakt in uw iopool-app en wilt u deze verwijderen? Wilt u een zwembad of spa verwijderen waarvan de toegang is gedeeld? Hier is de te volgen procedure:

1. Ga naar het Plus-menu;

2. Klik op "Mijn zwembaden / spa's";

3. Kies de pool die u wilt verwijderen;

4. Druk op de knop "Mijn zwembad verwijderen".

Extra parameters scherm van de iopool applicatie
Ecran de confirmation de la suppression d'une piscine de l'application iopool

Als je de rode knop 'Mijn pool verwijderen' niet ziet:

• U heeft een pack en / of een EcO gekoppeld aan deze pool;

• U bevindt zich momenteel in de pool die u probeert te verwijderen. Schakel in dit geval gewoon van pool over en probeer het opnieuw te verwijderen.

Als u een pool wilt verwijderen waaraan al een pack of een EcO is gekoppeld, moet u eerst nadenken over het aanpassen van deze pool. Als je het echt wilt verwijderen, neem dan contact met ons op voor ondersteuning via de website of app.