Hoe voeg ik producten toe aan mijn iopool-voorraad?

Ik heb nieuwe iopool-producten ontvangen en wil deze toevoegen aan mijn voorraad in de app.

Jonathan avatar
Geschreven door Jonathan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Scan producten

Elk iopool-onderhoudsproduct heeft een QR-code (of barcode) op de voorkant waardoor deze kan worden gescand. Ervoor :

1. Ga naar de iopool-applicatie, op de Producten pagina;

2. Klik vervolgens op de knop "Een iopool-product scannen";

3. Zodra het product is gescand, klikt u op de knop "Gescand product bekijken". U heeft dan de mogelijkheid om het aantal eenheden dat u aan uw voorraad wilt toevoegen, te wijzigen. ;

4. Klik op de knop "Bevestigen" om de toevoeging van uw producten aan uw voorraad te bevestigen.

Productscanscherm 1 via QR-code van de iopool-applicatie
Productscanscherm 2 via QR-code van de iopool-applicatie
Productscanscherm 3 via QR-code van de iopool-applicatie
Productscanscherm 4 via QR-code van de iopool-applicatie

Handmatig producten toevoegen

Kunt u de QR-code op het productlabel niet scannen? Is het beschadigd tijdens het transport? U kunt de producten nu handmatig toevoegen.

1. Selecteer Handleiding toevoegen;

2. Kopieer de productreferentie en respecteer nauwgezet elk teken;

3. Selecteer het aantal identieke producteenheden dat u wilt toevoegen.

💡 U vindt het productnummer boven de QR-code op het iopool-productlabel.

Als u meerdere producten wilt toevoegen, klikt u op de knop "Nog een product toevoegen". Wanneer alle toe te voegen referenties zijn ingevoerd, drukt u op de knop "Verzenden".

Zijn alle producten compatibel met voorraadbeheer in de app?

• Het vlokmiddel en de zwembadaccessoires kunnen niet in de voorraad worden geïntegreerd;

• Over het algemeen kunnen producten zonder QR-code of streepjescode niet worden gescand;

• Producten van andere merken dan iopool kunnen niet worden toegevoegd aan voorraadbeheer in de app.