iopool accessoires
De Swimmer Bluetooth Speaker - Gebruiksaanwijzing

U heeft zojuist uw Swimmer muziekluidspreker ontvangen? In dit artikel vindt u alle noodzakelijke informatie.

L
Geschreven door Louise Magis
Meer dan een week geleden bijgewerkt

⚠️ Gelieve de Swimmer niet langdurig onder water te houden om schade aan de luidspreker te voorkomen. Om te voorkomen dat de Swimmer beschadigd raakt, dient u de kaart met de USB-poort goed te bewaren, zodat er geen vloeistof in het ontvangststation terechtkomt. Dit apparaat bevat magneten: houd producten die gevoelig zijn voor magnetische velden, zoals creditcards en videodisplays, uit de buurt van dit apparaat om schade of storingen te voorkomen. Stel het apparaat NIET bloot aan extreme of langdurige hitte, kou (kan worden gebruikt in water van 5°C-50°C) of andere ongunstige omstandigheden. Houd de luidspreker tijdens het opladen uit de buurt van water.

Hoe gebruikt u het apparaat?

Hier vindt u een gedetailleerde gebruiksaanwijzing in PDF-formaat om u te helpen bij de installatie.

Mijn Bluetooth-luidspreker aansluiten

1. Zet de Swimmer aan, er verschijnt gedurende 1-2 seconden een blauwe letter "B" aan de bovenkant, de Swimmer is klaar voor de Bluetooth-verbinding;

2. Navigeer naar de Bluetooth-functie van uw apparaat en activeer uw Bluetooth (selecteer "Configureer" Bluetooth of activeer "AAN" Bluetooth);

3. Selecteer "Zoek" of "Koppel" een apparaat;

4. Selecteer het Bluetooth-apparaat "Swimmer";

5. Voer indien nodig het wachtwoord of de pincode "0000" in.

Na het voltooien van de bovenstaande stappen verschijnt er een bericht op uw apparaat dat bevestigt dat uw apparaat nu gekoppeld/verbonden is.

Als het koppelen niet lukt, schakelt u de luidspreker uit en start u hem opnieuw op.

Schéma du swimmer et explications sur son fonctionnement

Specificaties van de Bluetooth-module

Spécification technique du swimmer

Uw luidspreker en lichtindicaties opladen

De ingebouwde lithiumbatterij kan worden opgeladen via een Micro USB-kabel, zie onderstaande afbeelding:

Schéma de chargement du swimmer

De status van het indicatielampje wordt als volgt weergegeven:

LED-display

Lichtindicatie

Blauwe letter "B" bovenaan

In Bluetooth-modus

Witte letter "T" bovenaan

In TF-kaartmodus

Rood licht bovenop en een "dudu" geluid.

Batterij bijna leeg

Rood lampje blijft branden

Opladen

Rood lampje uit

Volledig opgeladen

Verzorging en onderhoud van het product

Uw apparaat is ontworpen om duurzaam te zijn, maar als elektronisch apparaat moet het met zorg worden behandeld. Als u het apparaat onnodig onder druk zet of tegen andere voorwerpen stoot, loopt u het risico het te beschadigen.De volgende punten vereisen speciale aandacht:

• Gelieve de witte dop (die de USB- en TF-sleuven bedekt) voor elk gebruik goed op te vullen;

• Laat het apparaat niet vallen, plet het niet, buig het niet en oefen er geen overmatige kracht op uit;

• Als er water op de luidspreker staat, kunt u voor een betere geluidskwaliteit de Swimmer omdraaien en het water eruit gieten;

• Maak het toestel schoon met een zachte doek of vochtige zeem. Gebruik nooit oplosmiddelen;

• Het apparaat mag alleen door een vakman worden geopend.