Hoe kan een initiatiefbehandeling worden uitgevoerd?

Ontdek wanneer en hoe het mogelijk is een behandeling uit te voeren zonder eerst een aanbeveling van de aanvraag te hebben gehad.

L
Geschreven door Louise Magis
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer een initiatiefbehandeling declareren?

De iopool app leidt u door de behandelingen die u moet uitvoeren om je water schoon, gezond en in balans te houden gedurende het hele seizoen. Er zijn echter verschillende situaties waarin u producten zou kunnen toevoegen zonder dat de app dit vooraf heeft aanbevolen. Bijvoorbeeld:

• U voegt regelmatig uw langzame chloorsteentjes of tabletten toe zodra de vorige is gesmolten;

• U gaat op vakantie of bent een paar dagen weg en wilt een preventieve behandeling uitvoeren om uw water schoon te houden tijdens uw afwezigheid;

• U merkt een toename van algen ondanks correcte balansparameters en wilt een schokbehandeling uitvoeren (bijvoorbeeld bij een hittegolf);

• enz.

Wij nodigen u uit om deze persoonlijke initiatieven in de app aan te geven om uw behandelingsgeschiedenis en uw productvoorraad up-to-date te houden.

Hoe verwerk ik een initiatief?

1. Druk op de centrale knop van het app menu (met de punt) ;

2. Ga naar de rubriek "Behandelingen";

3. Druk op de "+" knop in de rechterbovenhoek van het scherm;

4. Druk op de knop "Maak een initiatiefbehandeling";

5. Kies het product dat u wilt toevoegen;

6. Pas de hoeveelheid aan aan de behandeling die je hebt gedaan;

7. Valideer de behandeling door op de knop "Hoeveelheid aanpassen" te drukken, zodat er in de app rekening mee wordt gehouden en van uw voorraad wordt afgetrokken.

Ecran 1 déclarer un traitement d'initiative dans l'application iopool
Ecran 2 déclarer un traitement d'initiative dans l'application iopool
Ecran 3 déclarer un traitement d'initiative dans l'application iopool
Ecran 4 déclarer un traitement d'initiative dans l'application iopool