iopool accessoires
Bluetooth / WiFi-relais - probleem met internetverbinding

Heeft u een communicatieprobleem tussen uw relais en uw WiFi-thuisnetwerk?

Sebastien avatar
Geschreven door Sebastien
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Inleidende opmerkingen

Het iopool Bluetooth / Wi-Fi relais is alleen compatibel met 2,4 Ghz WiFi-netwerken. Controleer bij uw smartphone of u toegang hebt tot het Wi-Fi-netwerk waar uw relais is aangesloten (bijvoorbeeld of het relais is aangesloten op de technische ruimte van de pool).

De analyses komen niet / niet meer terug

De analyses van uw EcO komen niet terug via uw relais en de iopool-applicatie vertelt u dat er een communicatieprobleem is tussen uw relais en uw Wi-Fi-thuisnetwerk?

Analyses gaan niet terug/ meer

De analyses van uw eco gaan niet omhoog via uw relais en de iopool-applicatie vertelt u dat dit een communicatieprobleem is tussen uw relais en uw Wi-Fi-thuisnetwerk?

Hier volgen enkele mogelijke oplossingen:

• Controleer of u toegang hebt tot internet via uw Wi-Fi-netwerk waar het relais zich bevindt;

• Controleer of de sonde zich op een redelijke afstand van uw relais bevindt en of de verbinding niet wordt belemmerd door obstakels;

• Koppel het relais los en sluit het weer aan (wacht tot het LED-lampje groen blijft branden);

• Start uw Wi-Fi-router opnieuw op en wacht tot het volledig opnieuw opstarten duurt.

Als het verbindingsprobleem aanhoudt, neem dan contact met ons op via de iopool support applicatie of via de website.