Bluetooth / Wi-Fi relais - Bluetooth verbindingsprobleem

Hebt u een communicatieprobleem tussen uw EcO en uw iopool relais?

L
Geschreven door Louise Magis
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Inleidende opmerkingen

EcO communiceert met uw relais zoals met uw smartphone, via Bluetooth. Het is aanbevolen om een maximale afstand van 10 meter aan te houden tussen EcO en het iopool relais. Fysieke obstakels (deuren, muren, luiken, dekzeil, enz.) kunnen deze afstand verkleinen.

Scans komen niet / niet langer terug

De analyses van uw EcO komen niet terug via uw relais en de iopool-applicatie vertelt u dat er een Bluetooth-communicatieprobleem is tussen de sensor en het relais?

Hier zijn enkele mogelijke oplossingen:

• Koppel uw relais los en sluit het opnieuw aan;

• Sluit uw relais aan op een stopcontact dichter bij het zwembad. De afstand tussen de EcO en het relais mag niet groter zijn dan 10 meter;

• Vergrendel uw EcO in het deel van het zwembad dat zich het dichtst bij het relais bevindt om te voorkomen dat hij buiten het bereik van het relais komt en de verbinding verloren gaat;

• Beperk de fysieke barrières tussen de EcO en het relais (plaats uw relais bijvoorbeeld achter glas in plaats van een muur, laat de EcO niet onder een afdekking of luik, verwijder de EcO van de skimmer van het zwembad, enz.)

Als u nog steeds problemen hebt met de verbinding, neem dan contact op met de ondersteuning via de applicatie of de website.