Publieke API iopool

REST iopool-API

Mehdy Ouras avatar
Geschreven door Mehdy Ouras
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Autentificatie

Om te kunnen verifiëren met de API is het nodig om een API-sleutel te verkrijgen die is gekoppeld aan uw iopool-account. U vindt uw API-sleutel onderaan de instellingen pagina van de iopool-app.

Voeg deze koptekst toe aan uw query's

x-api-key: {your-key-d-api}

Wegen

Haal alle zwembaden op die aan uw account zijn gekoppeld

Haal een pool op die aan uw account is gekoppeld

Github-gemeenschap

We hebben een discussieforum over Github opgezet om de inspanningen van de gemeenschap te centraliseren en een bevoorrecht contact met de ontwikkelaars te hebben.

Voelt u vrij om een bericht te maken over uw ontwikkelingen of deel te nemen aan een discussie!