Gebruik de iopool app met uw teststrips.

De iopool app is compatibel met alle teststrips.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

iopool handmatige teststrips

Wij adviseren het gebruik van iopool analysestrips. Ze zijn geselecteerd voor hun nauwkeurigheid bij het analyseren van de 6 fundamentele parameters van de waterbalans. 5 teststrips worden geleverd bij elk EcO START-pakket.

Hoe codeer ik een iopool-teststrip in de app?

1. Dompel de teststrip 15 cm diep gedurende 2 seconden in het water van de spa of het zwembad;

2. Haal het lipje uit het water en schud het overtollige water eraf;

3. Vergelijk de strip met de kartonnen referentiekleurenkaart;

4. Codeer de corresponderende vakjes op het referentieraster van de app;

5. Krijg een passend behandelingsadvies.

Raakt de teststrips op?

Waarom vraagt iopool mij om een handmatige analyse als ik een EcO-sonde heb?

Hoe codeer ik de resultaten van een standaard (niet-iopool) striptest in de iopool app?

U kunt de iopool app gebruiken met elk merk zwembadteststrip. Wij raden echter sterk het gebruik van iopool strips aan, omdat deze een nauwkeurige analyse geven van 6 fundamentele waterbalansparameters.

Zijn de iopool strips op of heb je een restvoorraad van andere strips? Geen probleem, u kunt de resultaten van de tabeltest in de app coderen en een aanbeveling van geschikte behandelingen krijgen.

Als u geen iopool pakket heeft, kunt u direct een striptest invoeren.

Volg de instructies voor het gebruik van zwembadstrips.

Activeer de parameters die uw tabblad meet en selecteer de gemeten waarden.