Hoe verandert u uw desinfectiemethode in de iopool app?

Verander van broom naar chloor of omgekeerd in 3 klikken

Meer dan een week geleden bijgewerkt

⚠️ Zorg er eerst voor dat u de in dit artikel genoemde stappen volgt, want de overgang kan riskant zijn.

Bent u al overgestapt? Bent u overgestapt van broom naar chloor of omgekeerd? Goed nieuws, met iopool kunt u in een paar klikken van desinfectiemethode veranderen.

Nu is het tijd om uw iopool-toepassing correct in te stellen. Om van behandelingsmethode te veranderen, is niets eenvoudiger:

1. Ga in het dashboard naar het menu "Mijn zwembad";

2. Klik linksboven op de naam van uw zwembad;

3. Selecteer in "Ontsmettingsmethode" de methode die u besloten heeft te gebruiken;

4. Sla de wijziging op.