Verbindingsprobleem na overwintering van EcO

Controleer de machtigingen die aan de iopool app zijn toegekend.

L
Geschreven door Louise Magis
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De Bluetooth van uw smartphone is geactiveerd, de locatie is ook geactiveerd, uw hebt een goede internetverbinding, maar u kunt EcO niet verbinden met de iopool-app?

De iopool app vraagt steeds om Bluetooth te activeren ook al is deze al geactiveerd?

> Dit is waarschijnlijk een probleem met de permissies die aan de iopool app zijn toegekend.<

Ofwel hebt u geweigerd toegang te geven tot de locatie van uw telefoon.

Ofwel heeft u Android smartphone na een lange periode van inactiviteit van de app (tijdens de winter bijvoorbeeld) automatisch de permissies voor de iopool app verwijderd.

De machtigingen van de iopool-app wijzigen

1. Open op je telefoon de toepassing Instellingen.

2. Druk op app.

3. Druk op de iopool-app. Als u deze niet ziet, tik dan op Toon alle apps en selecteer vervolgens uw app.

4. Druk op Machtigingen.

- Als u machtigingen voor de toepassing hebt verleend of geweigerd, worden deze hier weergegeven.

5. Druk op locatie om de toestemming te wijzigen en selecteer vervolgens Toestaan.

Een andere manier om het probleem op te lossen is om de iopool-app van uw smartphone te verwijderen en vervolgens de nieuwste versie opnieuw te installeren vanuit de Google Play Store.

Wanneer u de app voor het eerst opent, zal deze u om toestemming vragen voor toegang tot de locatie van uw telefoon. U moet dan alle toegangsverzoeken accepteren.

Als u uw EcO niet kunt verbinden met de iopool app ondanks dat u de juiste rechten heeft ingesteld, neem dan contact op met support. Wij helpen u graag verder!