Hoe verbind ik mijn EcO met mijn iopool-applicatie?

Ontdek hoe u uw sonde op onze toepassing kunt aansluiten

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heeft u uw EcO ontvangen en wilt u deze in uw zwembad plaatsen?

Allereerst nodigen we u uit om de iopool-app op uw smartphone/tablet te downloaden (meer informatie).

Zodra de applicatie is geïnstalleerd en uw account is verbonden wordt u uitgenodigd om uw pool aan te maken (meer informatie).

Mijn EcO verbinden

Zodra u uw pakket heeft gescand, vraagt het startscherm van iopool u een EcO te koppelen.

U kunt ook een EcO koppelen via "mijn zwembad > Apparaten > een EcO koppelen".

Opmerking:

• Om uw EcO te koppelen, moet u verbonden zijn met het internet, Bluetooth en geolocatie activeren op uw telefoon.

• Een handmatige verbinding, via het Bluetooth-menu van uw toestel, is niet nodig.

Zodra de EcO is geactiveerd en verbonden met uw app, is geen verdere verbindingsmanipulatie nodig.

💡 Merk ook op dat de EcO na de eerste verbinding niet meer piept als u hem omdraait.

Om een nieuwe analyse van uw EcO te ontvangen hoeft u alleen maar het bereik van het Bluetooth-signaal van de iopool app te openen (ongeveer tien meter).

Meer weten over de EcO, de aangesloten sonde van iopool? Ga naar de zwembad-assistent pagina.