Hoe maak je een zwembad aan in de iopool-applicatie?

Een probleem bij het aanmaken van uw zwembad?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De configuratie van een zwembad of spa

U heeft zojuist de iopool-applicatie geïnstalleerd en uw account aangemaakt. Het enige wat u hoeft te doen is uw zwembad of spa aanmaken en configureren.

De eerste configuratie is heel eenvoudig:

1. Kies er een coole naam;

2. Selecteer het type zwembad of spa en zijn vorm;

3. Kies vervolgens de vorm en voer het watervolume in m3 in voor een zwembad en in liters voor een spa.

💡 U weet het exacte watervolume niet? Activeer de volumecalculator met de knop "Ik weet het volume van mijn zwembad niet".

Scherm 1 van de configuratie van een zwembad of een spa van de iopool-applicatie
Scherm 2 van de configuratie van een zwembad of een spa van de iopool-applicatie
Scherm 3 van de configuratie van een zwembad of een spa van de iopool-applicatie

U wordt dan gevraagd om uw poolprofiel te verfijnen in het configuratietabblad, als u dat wenst.

Wilt u een tweede zwembad of een spa creëren?

1. Toegang tot het menu "Mijn zwembad";

2. Druk op de knop "+" in de rechterbovenhoek van de pagina;

3. Klik op "Bevestigen" om een ​​tweede pool aan te maken;

4. Volg het hierboven beschreven installatieproces voor het zwembad.

"De applicatie vraagt ​​me toegang tot mijn locatie waarom?"

Bij het aanmaken van uw pool zal de applicatie u toestemming vragen om de locatie van uw smartphone of tablet te gebruiken. U moet geolocatie accepteren om uw zwembad te configureren. Vrees niet, we gebruiken alleen geolocatie om u nauwkeurige weersvoorspellingen te geven en de bluetooth-connectiviteit te verbeteren.

"Ik kan mijn zwembad of spa niet aanmaken de applicatie gaat automatisch terug, wat moeten we doen?"

Het is omdat u de iopool-applicatie niet heeft geautoriseerd om toegang te krijgen tot uw geolocatie. Ga naar de instellingen van uw telefoon om iopool toegang te geven tot uw locatie.