Hoe maak ik een account aan op de iopool mobiele applicatie?
Hoe maak ik een account aan op de iopool mobiele applicatie?

Maak in 2 klikken een account aan

Jonathan avatar
Geschreven door Jonathan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een gebruikersaccount aanmaken

U heeft zojuist de iopool-app op uw smartphone of tablet geïnstalleerd. U moet nu een gebruikersaccount aanmaken.

Er zijn 4 manieren om een iopool account aan te maken:

• Via uw Facebook-account

• Via uw Google-account

• Via Apple ID (alleen op iOS)

• Via je e-mailadres

Een account aanmaken met mijn e-mailadres

Als u een account wilt aanmaken met uw e-mailadres, wordt u gevraagd een persoonlijk wachtwoord in te stellen.

Vervolgens ontvangt u een e-mail met een bevestigingscode die u in de applicatie kunt invoeren. Zodra deze code is bevestigd, kunt u uw zwembad of spa aanmaken in de app.

Heb je al een iopool account?

Log in met Facebook, Google of Apple ID en krijg direct toegang tot uw account.

Als u uw account hebt aangemaakt met een e-mailadres, detecteert de app automatisch dat uw account al bestaat en hoef je alleen nog maar in te loggen met uw wachtwoord.

Belangrijke opmerking

Het iopool shop account is niet hetzelfde als het iopool app account. Als je al een shopaccount hebt, moet je een tweede account aanmaken in de app. Wij nodigen u uit om hetzelfde e-mailadres te gebruiken voor meer gemak.