Het iopool Bluetooth / Wi-Fi-relais

Overal toegang tot uw analyses.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waar wordt het iopool Bluetooth / Wi-Fi-relais voor gebruikt?

iopool biedt nu een Bluetooth / Wi-Fi-relais aan als accessoire. Hiermee kunt u uw EcO zwembadwateranalysator verbinden met de Wi-Fi van uw huis.

Wi-lt u elke 15 minuten een nieuwe analyse van uw water krijgen ook als u niet in de buurt van het zwembad bent? Dan is het relais voor u de oplossing.

Hoe werkt iopool relais?

• Je steekt je Wi-Fi relais in een gewoon stopcontact;

• Dankzij een eenvoudige configuratie in de app verbind je het relais met je Wi-Fi netwerk;

• Het relais legt elke analyse vast die door uw EcO wordt verzonden en verzendt deze rechtstreeks naar onze servers. U hebt dan in realtime toegang tot de analyse van uw water en aanbevelingen op uw smartphone, waar u ook bent (thuis of elders).

Functioneel diagram van het iopool-relais

Het Wi-Fi relais moet binnen het Bluetooth-bereik van uw EcO en de Wi-Fi van uw huis worden geplaatst. Geef de voorkeur aan stopcontacten binnenshuis in uw tuinhuisjes technische ruimte of andere.