Hoe activeer ik een iopool-pakket?

Heeft u uw EcO-START of uw testkit ontvangen? Koppel hem eenvoudig aan je zwembad in de iopool app.

Jonathan avatar
Geschreven door Jonathan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Welkom bij iopool!

Als u hier bent heeft u zojuist uw iopool-pakket ontvangen en wilt u het toevoegen aan de app.

Hoe koppel ik een pakket aan een reeds aangemaakt zwembad?

1. Druk op "Ik heb een iopool-pakket!";

2. Sta de app toe de camera van je telefoon te gebruiken;

3. Scan de QR-code in de startgids van uw pakket. Als de startgids ontbrak toen u het pakket ontving, kunt u deze hier vinden.;

4. Als uw pack een EcO bevat volgt u de verbindings- en starthandelingen.

Activeringsscherm van het EcO-pakket van de iopool-applicatie
iopool applicatie camera autorisatie scherm

Nadat het pakket is gescand en geactiveerd, wordt u direct uitgenodigd om de iopool-onderhoudsproducten die u in het pakket hebt ontvangen, te scannen. U kunt de QR-codes op de etiketten van de verschillende producten direct scannen.

Meer informatie over de scanprocedure vindt u in dit artikel.