Wat betekent "verouderde gegevens" op mijn dashboard?

Wat betekent "verouderde gegevens" en hoe u deze kunt oplossen?

Jonathan avatar
Geschreven door Jonathan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat betekent "verouderde gegevens" op mijn dashboard?

De woorden "verouderde gegevens" worden weergegeven op het dashboard van uw zwembad wanneer de laatste analyse van uw EcO (of handmatige analyse strips) ouder dan 24 uur is.

Wij zijn van mening dat een analyse die ouder is dan 24 uur niet langer betrouwbaar is om u een adequaat behandeladvies te geven.

Hoe krijgt u een nieuwe analyse?

Om een ​​nieuwe analyse te krijgen, opent u de iopool-app bij het zwembad met Bluetooth, locatie en internet geactiveerd.

Zodra een nieuwe analyse is teruggestuurd, berekent onze aanbevelingsmotor indien nodig een mogelijke waterbehandeling om u een perfect uitgebalanceerd en gedesinfecteerd water te garanderen.

"Ik ben vlakbij het zwembad, maar de analyses komen niet bij mij terug ?"