De EcO uit de winterstalling halen

Ontdek hoe u uw EcO uit de winterstalling haalt.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe haalt u EcO uit de winterstand?

Om EcO uit de winterstand te halen, dient u de volgende stappen te volgen:

1. Schakel EcO uit de slaapstand via de iopool-app door op de knop "EcO uit slaapstand halen" te klikken die verschijnt bij het openen van de app.

2. Volg de instructies in de app nauwgezet op.

3. Maak de onderste dop leeg die gevuld is met water.

4. Plaats EcO terug in het water.

Ecran d'accueil d'EcO lors de la sortie d'hivernage

Voor gedetailleerde instructies over het winterklaar maken van uw EcO, kunt u ons speciale artikel raadplegen. U kunt ook de video bekijken waarin Electron Libre zijn EcO weer opstart.

💡 Voor meer handige tips met betrekking tot het beëindigen van de winterstand van uw zwembad, verwijzen wij u naar ons artikel.